Skip Navigation
 
 Van den Boom Transport BV

Fahrenheitstraat 6
6003DC Weert

T: 0495-457575
F: 0495-457570

E:
info@vdboomtransport.nl  
Wagenpark

wagenparkAutolaadkranen

Van den Boom Transport beschikt over een uitgebreid arsenaal aan autolaadkranen variŽrend van 14 tot 56 tonmeter. Deze vrachtwagens worden ingezet voor het transport van bouwmaterialen, constructie, hekwerk, panelen, betonputten, containers.

De autolaadkranen hebben verschillende mastlengtes tot 20 meter, 1 daarvan is uitgevoerd met hijslier. Enkele daarvan zijn gemonteerd op een trekker, terwijl anderen  achterop een motorwagen staan of op een trailer. De vrachtwagens kunnen zowel solo als in combinatie met onze opleggers, semi-diepladers of aanhangwagens ingezet worden.

Meeneemheftruck

Van den Boom Transport beschikt over een meeneemheftruck. Deze is geschikt voor het laden en lossen van pallets met een maximaal gewicht van 2,5 ton.

Semi en uitschuiver

Van den Boom Transport heeft ook de mogelijkheid om materiaal te vervoeren met een lengte van maximaal 20 meter. Daar wordt de uitschuiver voor ingezet. Heeft u materiaal van 3,10 meter. hoog met een lengte van 9,40 meter. dan kan de semi  worden ingezet.

Voor deze opleggers heeft u ook nog de mogelijkheid om er een trekker met kraan voor te zetten, zodat uw materiaal, indien niet te zwaar, van de oplegger gelost kan worden.

Klik op een afbeelding voor een vergroting

 
 
 
« ga terug|print|vertel kennis